Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fred van Heyningen aangesteld als Managing Director Nature’s Pride

Per 1 september 2016 zal Fred van Heyningen in dienst treden bij Nature's Pride als Managing Director. In deze rol zal hij binnen het bedrijf verantwoordelijk worden voor alle processen en alle personeelsleden. Fred van Heyningen heeft een lange en succesvolle carrière in bankieren bij de Rabobank met Food en Agri-business als een rode draad. In zijn laatste functie was hij Global Head of Food & Agri bij de Rabobank. Hij is ervaren in het dagelijkse managen van een grote organisatie en in het definiëren en uitvoeren van verbeterprocessen.
 
Oprichtster van Nature's Pride, Shawn Harris en Commercieel Directeur, Adriëlle Dankier zijn verheugd: "Na een lange zoektocht zijn we blij dat we in Fred van Heyningen de persoon hebben gevonden die ons team komt versterken. Met zijn ruime ervaring en managementvaardigheden is dit een perfecte match".

De aanstelling van Fred van Heyningen past binnen de groeiambities van Nature's Pride. Naar verwachting zal de omzet toenemen van € 304 miljoen in 2015 naar € 364 miljoen in 2016.


Van links naar rechts:
Jan Willem Verloop (Marketing Manager), Petra van Gent-Berserik (HR Director), Rogier Rook (Logistics Manager), Arend Solleveld (Director Nature's Pack), Mila Tchaoussova (Sales Director), Lex Verbeek (Warehouse Manager), Miranda Duijnisveld (Finance Director), Shawn Harris (CEO), Fred van Heyningen (Managing Director), Adrielle Dankier (Commercial Director), Radbout Buijs (IT/ ERP Manager), Henry Foppen (Operations Director), Martino Duyndam (Warehouse Manager), Arnoud de Vries (Operations Manager), Stef Wind (Manager Continuous Improvement).


Shawn Harris blijft actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering van Nature's Pride. Per 1 september 2016 is zij in de rol van CEO, samen met Fred van Heyningen en Adriëlle Dankier, verantwoordelijk voor strategieontwikkeling en de lange termijndoelstellingen van het bedrijf. Haar focus zal ook liggen op sourcing en MVO beleid. Tevens zal Shawn betrokken blijven bij de ontwikkeling van de organisatie in het algemeen.

"Ik ben er trots op dat ik Nature's Pride groot heb zien worden en dat we dit gezamenlijk hebben bereikt. We hebben de laatste jaren met het hele management team een sterke organisatie neergezet en we kijken uit naar deze nieuwe fase en de samenwerking met Fred. Met deze stap zijn we klaar voor de toekomst om Nature's Pride verder te ontwikkelen en te laten groeien", aldus Shawn Harris.

Voor meer informatie:
Nature's Pride
Honderdland 611
2676 LV Maasdijk
Tel: 0174 52 59 00
info@naturespride.nl
www.naturespride.nl
Publicatiedatum: