Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Update brand Goes Handling Centre

Namens medewerkers en directie van het Goes Handling Centre geven Ad Goes en Rob van Opzeeland een update over de brand, die het bedrijf zondagavond trof in Handling Centre 2 in De Meern:
 
"Gelukkig hebben de brandvoorzieningen hun werk gedaan en zijn Handling Centre 1 en 3 gespaard gebleven. De oorzaak is tot op heden nog onbekend en wordt nader onderzocht. De politie heeft ondertussen al wel geconcludeerd dat de brand niet is aangestoken en dat er van opzet geen sprake is. De politie heeft haar onderzoek hieromtrent daarom dan ook gestaakt.

Eén geluk bij deze ramp is dat 2 van onze 3 panden, Handling Centre 1 en 3, compleet gespaard zijn gebleven en hun eigen energietoevoer hebben. We hebben dus niet stil gelegen en werken gewoon door. Maandagochtend werden de eerste nieuwe containers in deze loodsen gelost, terwijl de brandweer Handling Centre 2 nog volop aan het blussen was.
 
Wij verwachten de komende tijd verder ook geen probleem in onze handling- en opslagactiviteiten. De komende maanden zijn traditioneel wat rustiger bij ons, Handling Centre 1 en 3 zijn de grootste opslag locaties in De Meern en daarnaast hebben we mogelijkheden op de locaties in Barendrecht, Elshout en Waalwijk beschikbaar. Na het faillissement een aantal jaren geleden is Goes Handling Centre de Meern, gelieerd aan Kivits Drunen, immers als zelfstandige entiteit verder gegaan. Goes Handling Centre is een financieel gezond en winstgevend bedrijf.
 
Uiteraard zijn we al aan het nadenken en in gesprek over de verdere toekomst van het Handling Centre 2. Hier verwachten we binnenkort concrete stappen in te zetten.
 
Fijn te merken was het begrip en de aandacht door vele mensen bij deze ramp. Klanten die direct ter plaatse kwamen en zeer begripvol zijn, medewerkers die direct de mouwen opstroopten en dag en nacht hebben doorgewerkt en ook de diverse collega's, die direct opslagruimte en mensen voor hulp bij ons aanboden. Ook leer je in zo'n situatie mensen beter en anders kennen, zoals een "collega" die die zondagavond één van onze klanten die ter plaatse was om ons te steunen al direct zijn diensten aanbood.
 
Rest ons alle hulpdiensten, klanten, medewerkers en vele anderen hartelijk te danken voor alle inzet, begrip en hulp.
 

Namens medewerkers en directie Goes Handling Centre BV,
Ad Goes
Rob van Opzeeland

 
Publicatiedatum: