Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100 containers met machines naar China

Kiremko hoofdleverancier nieuw project Linkage Farm Frites China

De afgelopen maanden zijn er veel gesprekken gevoerd tussen de projectteams van de joint venture Linkage Farm Frites en Kiremko. Deze constructieve gesprekken hebben geleid tot een overeenkomst waarbij Kiremko gaat fungeren als hoofdleverancier en integrator van een compleet nieuwe verwerkings- en verpakkingslijn voor frites in China.



Kiremko levert al 20 jaar verwerkingslijnen voor de snelgroeiende aardappel verwerkende industrie in China. Samen met haar strategische partners bouwt Kiremko turnkey systemen, van de aardappelopslag tot de verpakking van het eindproduct. Ook voor het ontwerp van de verwerkingslijn van Linkage Farm Frites in Wudan zullen zij nauw samenwerken met hun eigen partners en een aantal toeleveranciers die zijn geselecteerd door Farm Frites. Echter, het essentiƫle deel van de verwerkingslijn ontwerpt en bouwt Kiremko zelf.

Met ondersteuning van het Kiremko kantoor in Beijing zullen zij optimale service bieden gedurende de opbouw en opstart van de lijn. Vanaf begin 2017 worden zo'n 100 containers met machines verscheept richting China. Verwacht wordt dat de eerste gecoate frites voor het oogstseizoen van 2017 uit de lijn zullen komen. Als de lijn eenmaal draait, zal er een productiecapaciteit van 10.000 kg per uur gehaald worden, met de mogelijkheid om deze capaciteit in de toekomst nog verder uit te breiden.

Publicatiedatum: