Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regio Moskou produceert 1.000 ton zomerkoninkjes

Volgens ramingen worden in de loop van dit jaar ongeveer duizend ton aardbeien geoogst in de regio Moskou. Telers oogsten ongeveer 15% meer fruit dan vorig jaar, meldde de minister van Landbouw van de Moscow Region, Dmitry Stepanenko, in een interview met kanaal 360. Vorig jaar werden 844 ton aardbeien geproduceerd en verkocht. Dankzij het nieuwe kasinvesteringsproject Ivanisovo zal het kassencomplex het komende jaar in staat zijn om aardbeien op een oppervlakte van 1 hectare te telen. "De totale productie zal op zijn minst 1.000 ton bedragen", stelt Stepanenko.

Deze resultaten kunnen worden bereikt door het verhogen van de teeltgebieden in bestaande bedrijven zoals State Farm Aktevskom en Nepetsino van het district Kolomna. Het totale areaal van agro-organisaties en teeltbedrijven steeg dit jaar met 13,5 hectare", aldus Stepanenko.
Publicatiedatum: