Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frutti Flowers

Kunstwerken van fruit

Het Russische bedrijf Frutti Flowers werd in 2013 opgericht, nadat Yana Krylova een fruitboeket had gezien op een Amerikaanse website en bedacht dat dit perfect zou zijn voor de Russische markt. Destijds was het concept nog vrij onbekend, maar daar wilde Frutti Flowers graag verandering in brengen.

Het bedrijf verkoopt fruitboeketten en -arrangementen die in alle gewenste vormen en maten. De keuze is aan de klant. Zo maakte Frutti Flowers al bedrijfslogo's na, dieren en zelfs ruimteschepen. De helft van de orders zijn van belangrijke klanten, ter gelegenheid van verjaardagen, bruiloften en als relatiegeschenk.

"We hebben een vakman die onze watermeloenen uitsnijdt en ook onze fruitboeketten worden met de hand gemaakt. Hoewel deze werkwijze tijdrovend is, nemen we graag extra de tijd om tot een goed eindresultaat te komen," vertelt Krylova.

"Onze service is inmiddels zeer in trek voor huwelijken. Bruidsparen schaffen regelmatig fruitboeketten en -arrangementen als tafelstuk of als geschenk voor de huwelijksgasten. We kunnen ons flexibel aanpassen aan de wensen van onze klanten. Of het bruidspaar nu kiest voor een groot hart van aardbeien of trouwringen van ananas, wij kunnen het maken."

Tot de meest verwerkte fruitsoorten horen: sinaasappelen, grapefruit, appelen, meloenen, ananas, druiven en aardbeien. Er wordt ook veel chocolade gebruikt. Het fruit wordt ingekocht bij een groothandel die alleen de beste kwaliteit levert, en de boeketten worden dagelijks vers gemaakt. Vanwege de beperkte houdbaarheid van de producten, levert Frutti Flowers vooralsnog uitsluitend in Sint Petersburg en omgeving.

"De markt in ons land is nog volop in ontwikkeling maar we hopen onze activiteiten in de toekomst uit te kunnen breiden," aldus Krylova.

Voor meer informatie:
Yana Krylova
Frutti Flowers
Tel: +8 (812) 941-68-55
Email: sales@fruttiflowers.ru
fruttiflowers.ru
Publicatiedatum: