Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bij BelOrta

Ludieke actie met CherryStar

Tholen - Als klanten in week 26 t/m 30 een pallet Cherrystar bij BelOrta aankopen, maken ze kans op verschillende prijzen. Per gekochte pallet CherryStar (144 colli/432 kilo) kun je een unieke code verzamelen. "Niet alleen grote klanten maken kans, ook de kleine klanten kunnen winnen. Stel dat er de ene dag een halve pallet wordt gekocht en de volgende dag weer; die worden bij elkaar opgeteld. Elke week wordt een code getrokken en een winnaar gekozen. Klanten maken dus vijf weken kans", vertelt Sofie Lambrecht.



Extra aandacht voor Cherrystar

"De Cherrystar-producenten vroegen ons om een leuke promotie rondom deze tomaat. Klanten moeten zich niet registreren hiervoor. Iedereen neemt sowieso deel aan de wedstrijd. De prijzen bestaan uit een espressomachine, vier tickets voor een voetbalwedstrijd, vier kartingkaartjes voor het team en een hoverboard."




Andere tomaten-acties
Ook voor de 'gewone' tomaat worden diverse promo's gehouden. "Vorige week bezochten we met 9 telers en 3 medewerkers de groothandelsmarkt Rungis in Parijs om daar de BelOrta-tomaat in de kijker te zetten en uit te delen. De reacties waren zeer positief. Daarnaast wordt het tomatengamma van BelOrta ook regelmatig gezien op TV door middel van een spotje. Deze wordt over enkele weken weer uitgezonden op diverse zenders."



Voor meer informatie:
Sofie Lambrecht
BelOrta
Tel: +32-(0)15 56 5292
sofie.lambrecht@belorta.be
www.belorta.be