Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geen Groentevakman 2016 meer

Versmarkt Alvo Neerpelt sluit al na twee maanden

De Alvo-supermarkt in het Belgische Neerpelt zou deze week worden uitgeroepen tot 'de Groentevakman van 2016'. Dit evenement is afgelast omdat de winkel haar deuren heeft gesloten. Ongeveer twee maanden na de opening gaat de Alvo alweer sluiten. Dat heeft de directie op vrijdag 24 juni bekend gemaakt. Deze uitreiking voor de 'Groentevakman' zou op 29 juni plaatsvinden. De Alvo in Neerpelt werd ook wel de groentewinkel van de toekomst genoemd en volgens velen was het een succesformule.

Alvo Neerpelt was een echte versmarkt en had een winkeloppervlak van bijna 2.000 vierkante meter. Midden tussen de Albert Heijn, Colruyt, Aldi en Lidl wilde Alvo een frisse formule in de markt zetten met een heel sterk accent op verse en streekgebonden producten. Blijkbaar was de concurrentie te groot.

De totel 'Groentevakman 2016', gaat nu naar de Spar-vestiging in Eke, die op een nipte tweede plaats eindigde en van de professionele jury zelfs evenveel punten toebedeeld kreeg.

 

"De winkel was te mooi"

Volgens de directie is de sluiting te wijten aan de snel wijzigende marktsituatie. De investeringen van 5,5 miljoen wegen niet op tegen de discounters in de onmiddellijke omgeving, aldus de directie. In een reactie zegt Wouter Verhoeven, zaakvoerder van Alvo Neerpelt, dat hij met veel ambitie met de winkel startte. "Velen gaan naar AH of Aldi. Daarnaast hadden we ons imago tegen - de winkel was te mooi."



Klik hier voor het volledige artikel

Bron: Internetgazet
Publicatiedatum: