Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in Nederland vertegenwoordigd door 4 Fruit Company en Hillfresh

Zuid-Afrika: GOGO-groep opent state-of-the-art citruspakstation

Tholen - Deze maand is tijdens een bijeenkomst in Groblersdal (Zuid-Afrika) het nieuwe pakstation van de GOGO groep uit het Marble Hall gebied in de provincie Limpopo geopend. Tijdens een gala-avond werden in het bijzijn van ongeveer 300 relaties de genodigden achtereenvolgens toegesproken door Tian Kruger, Eben Kruger en Jan Bakker van 4 Fruit Company uit Ridderkerk.

4 Fruit Company en Hillfresh uit Barendrecht zijn in Nederland de twee importeurs die merken GOGO en EKM vertegenwoordigen. Hans van den Heuvel overhandigde na de ceremonie namens Hillfresh een prachtige foto van het nieuwe pakhuis. Dit GOGO pakhuis is met de opening van dit door het Franse Maf Roda ingerichte pakstation het modernste pakstation van Zuid-Afrika geworden. De capaciteit van het pakstation bedraagt ongeveer 150.00 tot 200.000 cartons citrus per week.



Doordat twee jaar geleden al een uiterst efficiƫnt koelhuis in gebruik werd genomen is de groep in staat om rechtstreeks vanaf de plaats waar het verpakken plaatsvindt het citrus naar de haven te verschepen op de juiste temperatuur. Dit komt de kwaliteit ten goede want hierdoor wordt de koelketen tot levering in Nederland niet meer onderbroken.

De GOGO groep bestaat uit de telers El Sundew, Tian Kruger boerdery, JFK Botha, Neels Kok en J.J. Gouws die dit jaar gezamenlijk ongeveer 3 miljoen cartons zullen exporteren. De export vindt niet alleen plaats naar Europa, maar ook naar het Midden-Oosten, het verre Oosten en Canada.

Voor meer informatie:
Jan Bakker
4 Fruitcompany BV
Handelsweg 30
2988 DB Ridderkerk
Tel: +31(0)180 641903
www.4fruitcompany.nl

Hillfresh International
Spoorlaan 12
2991 LM Barendrecht
Tel: 0180-898000
www.hillfresh.eu

Publicatiedatum: