Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenyard Foods bouwt nieuw pakstation

Greenyard Foods kondigde vandaag de eerste uitbreiding aan van het bedrijf na de fusie met UNIVEG in juni 2015. De nieuwe, moderne verpakkings- en koude opslagfaciliteit is strategisch gelegen in Swedesboro, New Jersey, dichtbij belangrijke havens in het noordoosten van de VS voor de import van versproduct. Wanneer het klaar is zal de naam veranderd worden van UNIVEG Logistics America (ULA) in Greenyard Logistics America. Het complex zal een centraal ontmoetingspunt zijn voor telers en detailhandelaren.

Marleen Vaesen, CEO van Greenyard Foods: "Deze uitbreiding is in lijn met Greenyard Foods' intentie om te groeien op de Amerikaanse markt en om te investeren in onze versproductactiviteiten, onze mensen en uiteindelijk onze missie om de consumptie van groenten en fruit te bevorderen voor een gezondere toekomst."

Het begin van de bouw is in juli 2016 gepland en de opening van de faciliteit in februari 2017. Seald Sweet, een lid van de Greenyard Foods groep, zal ook zijn importactiviteiten en noordoostelijke verkoopkantoren naar de nieuwe faciliteit verhuizen, waardoor de verkoop- en productieteams vanaf dezelfde locatie blijven werken. Dit versterkt de totale positie van het bedrijf in de Amerikaanse markt, een groeimarkt voor de verse divisie van Greenyard Foods. 
Publicatiedatum: