Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slecht weer en stakingen drukken omzet Rungis-markt

Als gevolg van slecht weer en sociale onrust hebben AGF-handelaren op de Rungis-markt deze maand slechte zaken gedaan. Handelaren hopen dat de afzet zich in de komende weken zal herstellen.


Blokkades bij Rungis vanwege staking

"Het lijkt we alsof er dagelijks gestaakt wordt, wat de afzet van onze producten bemoeilijkt," vertelt Antoine Fauger van A.M.S. Europa. "We leveren veel aan de horeca, wat vanwege het teruglopende restaurantbezoek zeer nadelig voor ons is."




Overstromingen in de stad Parijs, begin juni

Zelfs nu Frankrijk gastheer van het Europees Kampioenschap is, zijn hotels niet volgeboekt. Bovendien zorgt het slechte weer ervoor dat restaurantbezoekers wegblijven omdat zij niet buiten kunnen zitten. 

"De problemen hebben hun weerslag op de afzet van alle categorieën groenten en fruit," vervolgt Antoine. "Naar verwachting wordt het vanaf volgende week beter weer, dus we hopen dat de situatie zich dan verbetert."
Publicatiedatum: