Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vierde generatie Levarht slaat 'tweede' eerste paal



Tholen - Woensdag 1 juni is de tweede fase van de uitbreiding van het pand van Levarht van start gegaan. Dit gebeurde in een gezellig samenzijn met de familie, waarbij een drietal generaties Levarht present waren. Max, de zoon van Frank, viel de eer te beurt om als vertegenwoordiger van de vierde generatie de eerste paal te slaan van de tweede fase van de nieuwbouw van familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is in Aalsmeer.



In augustus vorig jaar werd in het bijzijn van alle collega's al de eerste paal geslagen voor de eerste fase. Met de uitbreiding komt de totale bedrijfsoppervlakte van Levarht op 27.000 meter met in totaal 45 laad- en losdocks. Hiermee komt de wens in vervulling om de koelcellen afzonderlijk op de juiste bewaartemperatuur in te stellen om het brede productassortiment nog beter op te slaan. Aan het einde van dit jaar zal de nieuwbouw worden afgerond.



"Ik heb er veel vertrouwen in, zowel in het slaan van de paal en de rest zien we wel weer verder", zo sprak Huub Levarht in een korte toespraak. De jonge Max - door zijn vader gebombardeerd tot bouwopzichter- vierde de feestelijke start na het slaan van de eerste paal met het ontsteken van siervuurwerk.



Voor meer infromatie:
Levarht
Mijnsherenweg 12
1424 CB De Kwakel
Tel: +31 (0)297 38 66 00
Fax: +31 (0)297 38 66 66
Email: info@levarht.com