Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Guy de Meyer, Demargo:

"In 2015 verkochten we meer dan 9.500 ton prei"

Tholen - Familiebedrijf Demargro is al meer dan veertig jaar actief in de export van groenten en fruit. "Het ganse jaar door zijn we specialist in prei. De afzet van deze groente is de laatste jaren enorm gestegen. In 2015 werd er bij ons meer dan 9.500 ton prei verwerkt en verkocht over gans Europa", vertelt eigenaar Guy de Meyer.

Leveren over gans Europa
Demargro Bvba exporteert het volledige gamma van Belgische groenten en fruit. "Ons team van verkopers, kwaliteitscontroleurs, inpakkers, magazijnmedewerkers en chauffeurs, zorgen ervoor dat er dagelijks grote hoeveelheden producten bij de verschillende klanten over gans Europa kunnen aangeleverd worden. Gedurende de zomermaanden worden er vooral heel wat tomaten, paprika, aubergines en slasoorten naar de verschillende bestemmingen uitgevoerd."



Eigen inpakstation

Naast deze groenten levert het bedrijf ook aardbeien en kersen. "Onze aankopers en kwaliteitscontroleurs zorgen er dagelijks voor dat steeds de beste kwaliteit tegen een correcte prijs kan aangeleverd worden. Iedere klant wordt steeds correct geïnformeerd over wat er al of niet beschikbaar is in de verschillende kwaliteitsklassen. Daarnaast hebben wij ook een eigen inpakstation met verschillende inpakmachines waarmee wij heel veel verschillende soorten groenten en fruit kunnen verpakken volgens de wens van de klant. Voor de komende jaren, willen wij mee blijven denken met de klant, verder groeien en innoveren in nieuwe verpakkingen en producten."



"Ons doel naar de toekomst toe, is onze bestaande klanten verder een uitstekende service en kwaliteitsproducten te blijven leveren, maar daarnaast ook steeds weer op zoek gaan naar nieuwe afzetgebieden en klanten om op een gecontroleerde manier verder te kunnen groeien. Ons team staat steeds ter beschikking van onze klanten, en is steeds bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Service, kwaliteit en flexibiliteit zal dan ook steeds ons motto blijven", besluit Guy.

Voor meer informatie:
Guy de Meyer
Demargro BVBA
Tombrugstraat 11
8850 Ardooie, België
Tel: +32 (0)51 74 70 75
Fax:+32 51 74 58 11
www.demargro.be