Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proeverijen Marlene appelen bij groenten- en fruitspeciaalzaken

Om kennis te maken met de Marlene appelen en ter ondersteuning van de winactie van Marlene zijn er in de meimaand diverse proeverijen gehouden bij verschillende groenten- en fruitspeciaalzaken in het land. Er waren proeverijen bij Ozhalk in Delft, Edgar Bos in Amstelveen, Kees Hilhorst in Voorthuizen, Wim Hofman in Veendam, Eetidee Koot in Den Haag, Serdar in Hellevoetsluis, Salima in Rotterdam, Rustenburg in Alkmaar, John Doodeman in Amsterdam, Özde Food Centre B.V. in Utrecht en Star Market Vuurplaat in Rotterdam.



Enthousiaste promotors lieten het publiek kennis maken met de appelen uit Zuid-Tirol. De reacties waren overwegend positief en zorgden voor een stimulans van de verkoop van de verschillende varianten Marlene appelen.



De winactie gaat de laatste fase in. De winnaars van de 4 Honda scooters zijn inmiddels bekend en er zijn er al 2 uitgereikt. Op 30 juni is de eindtrekking en wordt de winnaar van de Audi A3 Sportback E-tron bepaald. Aan deze laatste Europese trekking kan iedereen nog meedoen. Ook de mensen die eerder hebben deelgenomen aan de actie, spelen weer automatisch mee.
 


Klanten die hun geluk nog willen beproeven kunnen de code op de achterkant van de Marlene-appelsticker via WhatsApp sturen naar +39-327-4544615 of deze invullen op www.win.marlene.it.




Publicatiedatum: