Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mera Trans staakt transport richting Engeland en Schotland

HSF gaf medio december 2015 te kennen hun UK werkzaamheden wat betreft het vervoer van AGF goederen te staken. Mera Trans BV heeft een deel van het HSF team de mogelijkheid geboden de werkzaamheden onder de vlag van Mera te continueren.
"Echter bij het aangaan van de samenwerking hebben we onszelf en het team als doel gesteld dat het UK team in staat moet zijn rendement te genereren. Helaas moeten we na bijna vijf maanden vaststellen dat het UK team hiertoe niet in staat is gebleken, en voorzien we ook geen verandering in de toekomst", meldt de directie van Mera Trans in een brief aan haar relaties.

"Het betreurt ons u te moeten meedelen dat na vandaag de werkzaamheden wat betreft het aanbieden van transport richting Engeland en Schotland gestaakt zullen worden. We hadden het graag anders gezien. Voor de aanvraag voor volle vrachten richting UK kunt u ons benaderen", vervolgt de directie. In tegenstelling tot wat er in andere media is vermeld, zijn er geen chauffeurs ontslagen. Wel is er afscheid genomen van een drietal planners.


Sinds 2012 biedt Mera Trans BV haar diensten aan wat betreft transport richting Zweden en Denemarken. Dit zal Mera onverstoord blijven doen.


Mera Trans BV
Exportweg 22
2742 RC Waddinxveen
Publicatiedatum: