Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SenceAnywere

"Altijd de juiste temperatuur bij de hand"

Erik Jansen runt een expeditiebureau in groenten- en fruit op het Freshpark in Venlo. Uit heel het land komen verse producten aan bij Jansen Expeditie Schoonaarde die vervolgens hun weg vinden naar Duitsland.

In twee koelcellen van 200 vierkante meter elk en een hal van 1400 vierkante meter wordt de etenswaar op de juiste temperatuur gehouden. Hiervoor wordt de International Food Standard gehanteerd. Erik was op zoek naar een systeem dat op elk gewenst moment inzage kon geven in de temperatuur van de hallen. TService.nl uit Gennep kwam met de gewenste oplossing.

Onder de naam SenseAnywhere werd een meetsysteem ontwikkeld. In een klein oranje blokje van 2 bij 3 centimeter zit techniek verwerkt, die iedere 5 minuten temperatuur, luchtvochtigheid en beweging registreert en online zet.


Erik toont de Airo Sensor van SenseAnywhere waarmee hij continu de temperatuur in zijn opslagruimtes registreert en bewaakt.

Erik: "Ik had behoefte aan een systeem dat niet alleen de geschiedenis van de temperatuur op een bepaalde locatie weergeeft maar ook de actuele temperatuur op elk gewenst moment laat zien. Chauffeurs komen en gaan, hebben meestal haast en vergeten weleens de deur van een koeling dicht te doen. Via een berichtje op mijn telefoon weet ik nu direct wanneer de temperatuur in een bepaalde koeling niet klopt.

"Toen dit laatst gebeurde kon ik meteen actie ondernemen en zo voorkomen dat een partij tomaten verloren ging. Dit is slechts een voorbeeld van wat het systeem kan. Hiernaast is het systeem erg gebruiksvriendelijk en kan iedereen het zelf in een handomdraai installeren. En mocht je er toch niet uitkomen, dan zijn er altijd nog de mensen van TService Gennep die je met raad en daad bijstaan."

Voor meer informatie:
TService
Spoorstraat 155
NL-6591GT Gennep
+31 (0)485 542626
info@tservice.nl
www.tservice.nl
Publicatiedatum: