Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling bio-aardbeien levert 250 euro op

Tholen - Stefan en Hillie Maerman van biologische boerderij 'Op de Valreep' in Dronten hebben de eerste kilo biologisch gekweekte aardbeien van het seizoen geveild voor een lokaal goed doel, namelijk de Kanjergroep van de Drontense atletiekvereniging AV Flevo Delta. Deze Kanjergroep bestaat uit kinderen die net wat meer persoonlijke begeleiding nodig hebben bij de lessen. Het hoogste bod kwam van Green Organics. Gerard de Pee heeft woensdag 18 mei de cheque van 250 euro overhandigd aan de begeleiders van de Kanjergroep (zie onderstaande foto).



"Ik zag een berichtje over de actie voorbij komen op twitter. En ik besloot meteen dat Green Organics daar iets mee moest doen. Op de Valreep is één van onze leveranciers en hiermee steunen we meteen een goed doel! Deze actie past natuurlijk prima in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen", vertelt Jan Groen van Green Organics.

Voor meer informatie: www.greenorganics.nl
Publicatiedatum: