Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carolien ziet ‘Saralien' - 50-jarige bij Jan Oskam

Bij Jan Oskam BV Vleuten werd dinsdag een feestje gevierd. Carolien van der Leeden werd namelijk 50 jaar. Aanvankelijk werd gedacht dat ze de eerste vrouwelijke medewerker bij Oskam zou zijn maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen. Een aantal jaar geleden was er al iemand uit de productie die met die eer was gaan strijken .

Carolien is inmiddels vijf jaar een gewaardeerde parttime kracht op de in- en verkoop administratie. Hoogst zelden ziek en altijd opgewekt staat zij haar mannetje. Thuis tussen en met haar drie mannen is ze ook uitstekend op haar plek. Voetbal is haar passie en ze heeft al menig vrij uurtje besteed aan de trainingen en wedstrijden van haar getalenteerde zoons .

Kees Oskam liet namens zijn bedrijf en medewerkers een uitgebreid Sara-ontbijt bezorgen en wenste 'Saralien' nog heel werkplezier toe in een uitstekende gezondheid .

Voor felicitaties 06-23724075 of carolien@janoskam.nl

Publicatiedatum: