Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: Fotoverslag iFresh Sjanghai

Van 15 tot 17 mei vond in Sjanghai de jaarlijkse lenteconferentie van iFresh plaats. Het evenement is opgezet om Chinese spelers in de AGF-sector bij elkaar te brengen. 

Op de maandag en dinsdag van het evenement werden een aantal lezingen gegeven over de voornaamste issues, die nu in de Chinese sector spelen. De onderwerpen waren onder andere een overzicht in van de laatste informatie over import en export, het toepassen van modernisatie bij telers en verpakkers en het belang van het creƫren van AGF-merken om marketingmogelijkheden te vergroten.



Klik hier voor een fotoverslag




Klik hier voor een fotoverslag




Klik hier voor een fotoverslag

Onder de standhouders was een grote hoeveelheid aan bedrijven, zoals AGF-telers, verpakkers en verpakkingsproducenten, leveranciers van technologie, online marketing-experts en andere bedrijven die ondersteunende producten en diensten leveren. De deelnemers kwamen uit alle delen van China om het evenement bij te wonen.

Ook was een aantal buitenlandse standhouders aanwezig, zoals Summerfruit Australia en het Italiaanse kiwi-merk Sweeki. Beide bedrijven zien mogelijkheden in het op de Chinese markt zetten van hun producten.

Klik hier voor een fotoverslag


Publicatiedatum: