Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Zuid-Amerikaanse landen moeten samenwerken op internationale markt"

"We zijn ervan overtuigd dat, door samen te werken, alle Latijns-Amerikaanse landen een sterkere positie op de buitenlandse markten kunnen hebben en zich beter kunnen voorbereiden op onderhandelingen. Onze krachten bundelen is de sleutel: producties moet elkaar aanvullen. Zo kunnen avocadotelers in alle regio's hun kennis delen met andere telers om tezamen hun productiviteit als een land en als regio te verbeteren. De wereld is open source, informatie moet gedeeld worden om internationale investeringen binnen te halen en importeurs en exporteurs te bereiken".



Zuid-Amerika heeft veel beurzen en evenementen voor de agrosector, verdeeld per land. Ricardo Jaramillo, oprichter en CEO van het Colombiaanse bedrijf Agrofuturo, heeft een bredere kijk op wat een beurs moet zijn in Zuid-Amerika. Hij vertelt aan FreshPlaza over de reikwijdte van hun project.



Het idee achter dit innovatieve project is om een ​​regionaal merk te creëren en markten uit te breiden op een geïntegreerd platform. Latijns-Amerikaanse landen krijgen daardoor de kans om partnerschappen tussen ervaren exportbedrijven en kleine producenten te sluiten, niet alleen lokaal, maar ook wereldwijd. "Wij geloven dat er geen concurrentie tussen onze landen bestaat, maar dat we elkaar aanvullen. De hoofddoelstelling van Agrofuturo is om investeringen, marketing en kennis te bevorderen in de agrosector. Om dit te bereiken, houden we diverse seminars en conferenties, en natuurlijk de Expoagrofuturo. Deze beurs bevordert de aansluiting voor commerciële doeleinden tussen de groente- en fruittelers in Latijns-Amerika", aldus de vertegenwoordiger.



Expoagrofuturo vindt al meer dan 10 jaar plaats in Colombia. In eerste instantie was het op regionaal niveau, later steeds meer nationaal en nu met een internationale focus. Expofuturo biedt ruimte aan meer dan 420 bedrijven uit 120 landen met ongeveer 18.000 deelnemers.

Voor meer informatie:
Ricardo Jaramillo
Agrofuturo
T: +57 (4) 444 62 12
E: rj@agrofuturo.com.co
www.expoagrofuturo.com

Publicatiedatum: