Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opslag, verwerking, verpakking en levering

Pools transportbedrijf biedt volledige service voor AGF

Het Poolse XD Logistics heeft plannen aangekondigd om met 2018 een distributiecentrum op te zetten. De plannen staan in lijn met de trend dat veel logistieke bedrijven nu een volledig servicepakket aanbieden. De nieuwe faciliteiten zorgen zodoende voor koelopslag van AGF, verwerking, verpakking en ten slotte de levering van de producten aan de klant.



Het bedrijf verzorgt momenteel transport voor Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België, de Tsjechische Republiek, Roemenië, Bulgarije, Slowakije, Hongarije, Litouwen, Estland, Letland, Noorwegen, Zweden en Finland.

"We kunnen zorgen voor grote, middelgrote en kleine voertuigen voor de transport van AGF. We weten uit ervaring dat de transport van middelgrote en kleine hoeveelheden een groot probleem is geweest voor leveranciers. Hoewel we de mogelijkheid hebben om alle soorten AGF te vervoeren, hebben we met name veel ervaring in de transport van appelen en tomaten," legt Mirosław Łuczak van XD Logistics uit.

De koeltrucks van het bedrijf variëren van kleine wagens voor 9 pallets tot medium voertuigen met een capaciteit van 16 pallets, tot grote vrachtwagens met ruimte voor een maximum van 33 pallets. 

"Wegens de belangrijke rol die tijd speelt in het transport van AGF is transport met trucks nog steeds het belangrijkst in het vasteland van Europa. De transittijd heeft invloed op de kwaliteit van de te vervoeren goederen, wat de reden is waarom transport via trein of lucht bij veel leveranciers niet de voorkeur heeft," aldus Mirosław.

"We streven ernaar om een persoonlijke dienstverlening te verschaffen. Dit doen we door nauw contact te houden met zowel onze klanten als onze chauffeurs als de lading op weg is naar zijn bestemming," zegt Miroslaw Luczak tot slot.

Voor meer informatie:
Mirosław Łuczak
XD Logistics
Tel: +48 724 529 792
Fax: +48 717 127 167
Skype: xd-logistics
Email: office@xd-logistics.com
www.xd-logistics.com
Publicatiedatum: