Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europe Retail Packing start met kruiden onder merk 5Senses

Europe Retail Packing (ERP) behoort al jaren tot de grootste leveranciers van verse snijkruiden. Naast product uit Kenia, Israël en Spanje heeft Europe Retail Packing dit jaar ook een eigen areaal in Nederland. Deze week worden de eerste kruiden geleverd onder ons eigen merk 5Senses. Onder een areaal van 15.0000 m² worden diverse soorten kruiden geteeld. Naast de gebruikelijke soorten, zullen er ook enkele bijzondere soorten geteeld gaan worden.



Op dit moment zal er onder het merk 5Senses gestart worden met het complete kruidenassortiment vanuit onze eigen teelt in Nederland. In de toekomst zal het merk 5Senses verder worden uitgebreid en zullen er nog een aantal kwaliteitsproducten worden uitgebracht onder dit merk.

Nieuwe website
De afgelopen week is ook de nieuwe website van Europe Retail Packing online gegaan. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website. Een compleet nieuwe en moderne website past binnen het huidige beleid om een verdere professionaliseringsslag te maken: www.europeretailpacking.nl

Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
ABC Westland 315
2685 DD Poeldijk
Tel: 0174 – 282 510
menno@europeretailpacking.nl
www.europeretailpacking.nl

Publicatiedatum: