Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Looye lanceert Joyn trostomaat

Looye Kwekers introduceert een nieuwe tomaat: Joyn. Deze keukentomaat zal de droomtomaat gaan vervangen. Op de Libelle Zomerweek van 23 tot 29 mei kan de consument 'm alvast proeven en vanaf maandag 30 mei is de nieuwe tomaat Joyn van Looye kwekers verkrijgbaar bij de betere versspecialist van Nederland.



"Joyn ruikt en smaakt zoals we dat van tomaten (bijna) vergeten zijn. Mild. Prachtig. Puur. Dit maakt Joyn perfect geschikt voor gebruik in de keuken", omschrijft het bedrijf de nieuwe tomaat. "Door een goede balans van zoet en zuur haalt deze tomaat het beste in elk gerecht naar boven. Vandaar: The Perfect Match."

De keukentomaat wordt geleverd aan (horeca-)groothandel en versspecialisten. Joyn tomaten worden aan de tros verkocht: per 2,7 kilo. Looye ondersteunt de verkoop met consumentenacties, opvallende topkaarten en onze eigen recepten op inspirerende receptkaarten.



Op de Libelle Zomerweek presenteert Looye zich met een speciale JOYN stand waar ze bezoekers kennis laten maken met JOYN die verwerkt is tot een frisse, smaakvolle gazpacho.



Publicatiedatum: