Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenten in het tuincentrum

De verkoop van boerderijproducten kan op veel manieren, maar een vorm is wel heel bijzonder: die van de shop in een shop. De producten zijn daardoor op veel meer plaatsen te koop dan in eigen boerderijwinkel. Tegelijk is het niet de handel die er met de winst vandoor gaat. BoereGoed uit De Lier heeft nu een samenwerking met zes verschillende tuincentra in de regio waar hun producten te koop worden aangeboden.
 
Tuincentra op zoek naar versproducten
BoereGoed is een organisatie, die zorgt voor afzet van eigen producten uit eigen kas en een aantal producten van ondernemers in de regio, zoals een aardbeienteler.

Marja van den Berg van BoereGoed: "Het idee van de shop in de shop is begonnen doordat Gert Kogeler, een van de initiatiefnemers van BoereGoed, in contact kwam met de ondernemer van De Carlton tuincentrum. Die zocht naar nieuwe manieren om mensen over de vloer te krijgen. Verse groenten uit de buurt zijn een aantrekkelijk product waar mensen graag voor komen."

Lees meer bij Multifunctionele landbouw
Publicatiedatum: