Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta breidt aardbeienassortiment uit met twee nieuwe rassen

Sinds de start van het seizoen staan de Belgische aardbeien steevast centraal in de fruitrayon. Van maart tot de jaarwisseling kunnen klanten bij BelOrta terecht voor een continue aanbod van diverse variëteiten. Vers geplukte aardbeien blijven een aandachtstrekker die heel wat Belgen maar al te graag in hun winkelmandje leggen.



Start vollegrondseizoen

Naast aardbeien van teelt op stellingen, is BelOrta sinds enkele dagen ook begonnen aan het nieuwe vollegrondseizoen. De aardbeien in vollegrond worden op authentieke en duurzame wijze geteeld en zijn uitgegroeid tot een vaste waarde in het binnenland maar ook voor buitenlandse bestemmingen. De vollegronds aardbeien worden dit seizoen aangeboden in een gloednieuwe doos met instant zomergevoel.



De nieuwe rassen

Vandaag zijn aardbeien van eigen bodem bijna jaarrond beschikbaar. Daarenboven biedt ons ruime assortiment de kans aan de handel om het aanbod te verbreden en klanten te verrassen met nieuwe smaken. Dit zijn de nieuwe variëteiten:
o De Malling Centenary is de nieuweling bij BelOrta en is nu al erg gegeerd door haar zoete smaak. Deze variëteit heeft conische en stevige vruchten en oogt attractief. De Malling Centenary is verkrijgbaar in het voorjaar.

o Harmony is een doordrager met een vruchtstevigheid en kleur die vergelijkbaar is met Portola. De gemiddelde vruchtmaat is echter kleiner dan bij Portola. De brixwaarde is dan weer een stukje hoger wat zorgt voor een heerlijk zoete smaak. De Harmony is beschikbaar vanaf de zomer tot diep in het najaar.

Topkwaliteit in topverpakkingen

Alle BelOrta-aardbeien worden aangeleverd in kartonnen dozen. Sinds begin deze week zijn er trouwens tv-spots te zien ter promotie van BelOrta aardbeien op VTM en Vitaya. Ga snel naar belorta.be/youtube om de aardbeienspot te ontdekken.

Voor meer informatie:
Divisie Borgloon – Miguel Demaeght
Tel: +32 (0)12 670 210
Divisie Zellik – Johan Vergote
Tel: +32 (0)2 481 08 83
Divisie Bio – Sander De Proost
Tel: +32 (0)15 565 435
verkoopfruit@belorta.be
www.belorta.be
Publicatiedatum: