Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Duizenden tonnen van de verspilling gered"


"In zes jaar zijn er dankzij onze filters en zakjes over de hele waardeketen duizenden tonnen versproducten gered van de 'verspilling' op een milieuvriendelijke en biologische manier", aldus Julien Amar van BioXTEND. Amar liet weten dat alle producten onder strikte kwaliteitsnormen in de Verenigde Staten worden geproduceerd.

BioXTEND uit Florida is sinds z'n oprichting zes jaar geleden enorm gegroeid en werkt momenteel samen met 30 landen. Het biedt oplossingen voor het verwijderen van bacteriƫn en schimmels met etheen tijdens het transport of de bewaring van versproducten.



"Ons aanbod varieert van stofvrije wegwerpfilters van etheen voor containers en trailers tot etheenzakjes voor fruitbakjes, filtratie-units voor de koelopslag en plastic wegwerpcassettes voor ruimtes met een gecontroleerde atmosfeer. Alle producten zijn geautoriseerd door USDA Organic and EU+NOP", vertelt Amar.



Naast de etheenfilters en -zakjes biedt het bedrijf ook een kosteneffectief assortiment aan thermometers voor het beheer van de koelketen om de kwaliteit van de doorvoer van temperatuurgevoelige producten te verbeteren. De apparaatjes zijn beschikbaar in zowel analoge als digitale versie. "Wij bieden filters met de hoogst verkrijgbare absorptiecapaciteit op de markt en weten wat onze klanten willen. Bovendien hebben we een competitief aanbod, zijn we flexibel en bieden we producten van wereldklasse met de nodige technische ondersteuning."

Voor meer informatie:
Julien Amarhttp
BioXTEND Co. USA
Tel: +1.239.288 6351
Fax: +1.239.288.2603
Publicatiedatum: