Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Strijbis, Tovano: Het lijkt wel Kerst

"Ramadan geeft verkoop Turkse vijgen een boost"

Tholen - "Vroeger zei men: een vijg na de Paas is een strop voor de baas. Daar is de laatste jaren geen sprake meer van. Sterker nog, het lijkt wel Kerst hier", vertelt Richard Strijbis van Tovano. Speciaal voor de Ramadan heeft hij een auto vijgen in een speciale verpakking van (48x250 gram per doos) binnen laten komen.



"De Ramadan geeft de verkoop van vijgen altijd een boost, net als bijvoorbeeld Medjoul-dadels, maar het leuke is dat de de vijgen door alle bevolkingsgroepen worden gegeten en dat ook nog eens het hele jaar door. Voor Tovano zijn vijgen op jaarbasis een groot product", vervolgt Richard.

"Wij werken al jarenlang met onze Turkse aflader Ephesus. Deze vijgen worden in de berggebieden geteeld en dat proef je, want er zit meer vruchtvlees in. De vijgen zijn erg gezond en voorzien duidelijk in een behoefte. Door met redelijke volumes te werken, kunnen we ze voor een nette prijs aan onze klanten verkopen."

Voor meer informatie:
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
info@tovano.nl
www.tovano.nl