Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vezet Convenience Nordic AB

Kramer & Zonen en Total Produce Nordic samen in nieuwe Scandinavische joint-venture

G. Kramer & Zonen Beheer en Total Produce Nordic willen samen een nieuwe onderneming starten die uitsluitend actief zal zijn in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. De bedrijven hebben op 26 april 2016 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de joint venture die de naam Vezet Convenience Nordic AB zal krijgen.

Vezet is producent en leverancier van vers gesneden groenten, eetklaar fruit, ultra-verse pizza's en maaltijdsalades. Total Produce houdt zich bezig met de import, export, verkoop, verwerking, rijping en distributie van groente en fruit alsmede de productie, bereiding en verpakking van salades.

De gemeenschappelijke onderneming Vezet Convenience Nordic gaat zich bezig houden met de productie, marketing en distributie van vers gesneden groenten en fruit, salades, maaltijdsalades en maaltijdcomponenten in Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland.
Publicatiedatum: