Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeelands Jazz-seizoen weer van start

Na een tevredenstellend Europees Jazz seizoen 2015-2016, mocht Enzafruit New Zealand Continent haar eerste aankomst van de nieuwe oogst Jazz appels uit Nieuw-Zeeland verwelkomen. Op vrijdag 29 april 2016 werden in de haven van Antwerpen de eerste Nieuw-Zeelandse Jazz gelost.



"Hiermee hebben we een naadloze aansluiting gemaakt tussen beide halfronden. De kwaliteit van de Jazz is ook dit jaar weer goed. De friszoete smaak en de knapperige textuur zijn telkens weer een smaakbeleving en in combinatie met zijn rode kleur is de Jazz onweerstaanbaar."
 
Naast Jazz voerde de Seatrade boot 'Messina Strait' ook onder meer Royal Gala aan. Andere variëteiten zoals Cox Orange Pippin en Doyenne du Comice peren komen per container binnen. Hiervan staan er de volgende 3 weken meer aankomsten gepland. Ondanks de late start van het seizoen verloopt de verkoop van deze vroege rassen volledig naar wens. Einde mei verwachten we de eerste Braeburn alsook meer Jazz. De eerste Envy en Pink Lady volgen begin juni.



Enzafruit heeft diverse marketingactiviteiten op stapel staan. Degustaties. degustaties en samplings gepland om de consumenten de Jazz appel te laten proeven. Gelijktijdig zal de Jazz appel online op onder andere Facebook via leuke acties ondersteund worden. Naast interessante informatie over de Jazz appel is het motto daar 'meespelen en winnen'.

Voor meer informatie:
Enzafruit New Zealand Continent
Tongersesteenweg 135
B – 3800 St- Truiden
www.enzafruit.be
www.jazzapple.eu
info@enzafruit.be
Publicatiedatum: