Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Milieukeur certificaten uitgereikt in Spanje

Het Spaanse Escobar Reyes en hun teeltbedrijf Hortalizas Malvasia S.L. ontvingen van Stefanie de Kool – projectleider agro/food bij SMK - het Milieukeur certificaat voor respectievelijk de handel in en de teelt van tomaten, paprika's en pepers. Deze bedrijven lieten zich certificeren op verzoek van de Nederlandse groentensnijderij Hessing Supervers.


Eigenaar Bartolomé Escobar Reyes S.L. en technisch adviseur Hermina Fernandez


Marcel Heythuizen, Carlos Glindermann en Coos Hessing van groentensnijderij Hessing Supervers, en Filo Escobar Pérez van Escobar Reyes die het Milieukeur certificaat ontvangt van Stefanie de Kool van SMK.

In 2014 startte SMK de ontwikkeling van Milieukeur criteria voor de teelt van groente en fruit in Zuid-Europa. Aanleiding hiervoor was de toenemende vraag van de Nederlandse retail om het jaar rond Milieukeur producten te kunnen leveren. In 2015 werd het certificatieschema Milieukeur Plant Products Southern Europe gepubliceerd.

Voor meer informatie:
www.milieukeur.nl
Publicatiedatum: