Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Koeling op AGF.nl

In de maand mei staat het onderwerp Koeling bij AGF.nl in de kijker. Deze special gaat over de ontwikkelingen in de koelingssector. Koeling is één van de meest belangrijke zaken als het het gaat om AGF. Er wordt gebruik gemaakt van koelfaciliteiten, koeltransport, koelopslag en koudemiddelen. Ook nieuwe producten, ontwikkelingen, software en technieken op het gebied van het koelen van AGF komen hierbij aan bod.



Mocht je een persbericht of artikel hebben, dat niet mag ontbreken in deze special, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een topkans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente specialblok. Je kunt een maand lang een banner boeken in het specialblok van de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl voor 1000 euro of de website voor 600 euro.
Publicatiedatum: