Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geoogst uit meer dan 30 jaar oude plantages

Nieuw: kiwi's aan de tros

Het Spaanse Kiwinatur komt met een nieuw concept op de markt: kiwi's aan de tros, geoogst uit meer dan 30 jaar oude plantages en bestemd voor de gastronomische markt.


"We zijn erg zorgvuldig in de selectie van de takken. We kiezen takken met grote kiwi's die er prachtig uit zien, oogsten deze en verpakken ze met de hand in een speciaal format," legt Alejandro Lechado van Kiwinatur uit.

"Ons doel is om een klein deel van onze plantages naar de consument over te brengen en ze het gevoel te geven onderdeel te zijn van de natuurlocatie waar onze gewassen worden geteeld. Je kunt als het ware de energie voelen die de takken overbrengen," zegt Alejandro.




Kiwinatur richt zich voor dit format uitsluitend op plantages die meer dan 30 jaar oud zijn en daardoor het fruit een speciale smaak geven. Deze smaak is een goede balans tussen zoet en zuur, wat precies is waar de consument om vraagt. "Dit is voor de volle 100% een Asturisch product voor het gourmet-segment," voegt Alejandro toe.

De plantages van Kiwinatur bevinden zich in de regio Bajo Nalón in Asturië. De valleien in het gebied kenmerken zich door hun vruchtbaarheid. Ze zijn bij uitstek geschikt voor de teelt van kiwi's. De bergen rondom de plantages beschermen tegen de meest extreme weersomstandigheden en de nabijheid van de zee zorgt voor milde temperaturen.

Voor meer informatie:
Alejandro Lechado Díaz
Kiwinatur
T: +34 985 820 937
informacion@kiwinatur.com
www.kiwinatur.com

Publicatiedatum: