Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aspergeburger, een bonenburger en groentegehakt

Sterrenkok ontwikkelt vleesvervangers voor Albert Heijn

&samhoud food introduceerde dinsdag drie nieuwe producten in het vleesvervangend schap bij Albert Heijn: een aspergeburger, een bonenburger en groentegehakt. De producten zijn ontwikkeld door 2-Michelin sterrenchef Moshik Roth.De topchef is expert in het innoveren met groenten en verrassende smaakcombinaties.



Waar huidige vleesvervangers meestal gemaakt worden van soja, onderscheidt &samhoud food zich in het vleesvervangend schap door groente als basis te gebruiken. Daarnaast zijn alle producten een bron van vezels en bevatten ze geen onnatuurlijke toevoegingen voor kleur, smaak en houdbaarheid. Moshik: "Groente is een belangrijk onderdeel van onze voeding. Het draagt bij aan een goede gezondheid. Door te verrassen met groenten hoop ik het voor veel mensen aantrekkelijker te maken om meer groenten te eten."

Nieuwe Schijf van Vijf
Vorige maand lanceerde het Voedingscentrum de nieuwe Schijf van Vijf, waarbij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten is verhoogd van 200 naar 250 gram per dag. Slechts vijf procent van de Nederlanders haalt deze norm. Met de nieuwe groentenlijn hoopt &samhoud food een positieve bijdrage te leveren aan de inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten.

Bron: & samhoud food
Publicatiedatum: