Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

P. Looije Verpakkingen wint WK voetbal voor Poolse medewerkers

Op zondag 24 april namen negen Westlandse teams deel aan de negende editie van het WK voetbal voor Poolse werknemers. Zo had ook P. Looije Verpakkingen haar beste voetballers afgevaardigd en met succes: zij mogen zich de winnaars van het toernooi noemen.



Enige vrouwelijke deelnemer scoort beslissend doelpunt
De voetballers kwamen in de finale AUB van Bergen Personeelsdiensten tegen. Omdat deze wedstrijd met 0-0 eindigde, moest een serie van strafschoppen uitsluitsel geven. De spanning in het publiek steeg toen de enige vrouwelijke deelneemster haar strafschop nam. Piorunska Katarzyna wist haar zenuwen echter in bedwang te houden en haalde met haar technisch mooi genomen penalty het kampioenschap voor P. Looije verpakkingen binnen.

Respectvol voetbal
Het was een sportieve dag, waarop alle medewerkers met passie voetbalden en zich niet af lieten leiden door de regenbuien. Het vijfkoppige scheidsrechtersteam van Sportclub Monster was zeer te spreken over de voetbalmentaliteit van de Poolse voetballers, die direct hun genomen beslissingen respecteerden.
Publicatiedatum: