Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname kakifruit-boomgaard door KakiFresh Nature (Hillfresh)

KakiFresh Nature, het (Spaanse) teelt bedrijf van HillFresh International, heeft onlangs de aankoop afgerond van een recent aangeplante kakifruit (persimmon, Rojo Brillante) boomgaard in Spanje. "Om aan de sterk groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen, is het een logisch vervolg dat we starten met onze eigen teelt in Spanje. Op deze manier hebben we zaken als kwaliteit en voedselveiligheid in eigen hand", aldus Pieter de Jong van HillFresh.

Reeds enkele jaren geleden stapte KakiFresh Nature in de wereld van de Kaki door zelf bij de teler te oogsten, verpakken en vermarkten. Vanaf nu heeft KakiFresh Nature dus ook de teelt in eigen beheer. Doordat KakiFresh Nature een eigen oogstmethode toepast, is HillFresh in staat om kwalitatief hoogwaardig kakifruit onder het premium label "Always Tasty "op de markt te brengen.

Inmiddels is er een teelt opgezet in het zuidelijk halfrond om in de toekomst een jaarrond Kakifruit concept te kunnen leveren.



Publicatiedatum: