Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Software beheert datamanagement voor etiketten

In de AGF moet op het etiket het land van van oorsprong, de klassenindeling en eventueel ook de maatsortering worden gedeclareerd. Tevens is het voor een bepaald aantal producten verplicht om ook het ras of de variëteit te declareren. Bij een combinatie van producten zoals een stoplicht paprika of een combinatie van fruit van meerdere telers is het manueel bijhouden en omstellen arbeidsintensief en dit met een hoge kans op declaratie fouten.



Voor een vereenvoudigde data handling van al deze relevante herkomstlanden heeft Espera de softwareoplossing Estrace ontwikkeld, waardoor de benodigde informatie snel en gemakkelijk op het etiket kan overgebracht worden. Met deze oplossing kan het volledige datamanagement voor wat betreft de informatie aangaande het land van herkomst, beheerd worden. Dit niet alleen voor vlees en vis maar juist ook voor AGF producten.

Indien de Espera uitprijsapparatuur met de functie Estrace gecombineerd wordt met een weegfunctie kunnen AGF producten ook in gewichtsklassen gesorteerd en geëtiketteerd worden of volgens de e-weegnormering gecontroleerd worden.

Meer informatie:
Espera
Jan Zwaan
T: 040-253 06 65
E: j.zwaan@espera.nl
www.espera.nl

Publicatiedatum: