Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duurzaam Ondernemerschap 2016

Koppert Cress genomineerd voor Koning Willem I Plaquette

Koppert Cress uit Monster is genomineerd voor de Koning Willem l Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016. Koppert Cress maakt samen met Fujifilm Manufacturing Europe B.V en Fairphone kans op de duurzaamheidsprijs. Anne-Marie Rakhorst, voorzitter vakjury Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016:

"Koppert Cress zet zich in om verandering te brengen in de ketenaanpak. Dit gebeurt door op een andere manier naar voeding en voedsel te kijken en hierbij ook op verschillende succesvolle manieren de eindgebruiker te betrekken en te inspireren. Bijvoorbeeld aan de hand van de Cressperience waarbij de zintuigen worden geprikkeld en er wordt gestuurd op gezondheid, smaak en beleving. 'Kan niet' bestaat niet bij Koppert Cress en het is hiermee een lichtend voorbeeld voor andere bedrijven in de tuinbouw en een prachtige genomineerde voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016."



Op donderdag 26 mei wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking. Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, is voornemens deze uitreiking bij te wonen. Brainport Regio Eindhoven is het toneel van de uitreiking waarbij het thema 'Creating the Future' centraal staat. Voor meer informatie zie www.kw1prijs.nl.
Publicatiedatum: