Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Levering in prefabonderdelen scheelt transportkosten voor kisten en pallets

Vanuit 7 productiefaciliteiten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk levert Pooling Partners houten pallets en kisten. Het Nederlandse familiebedrijf biedt naast de productie van pallets en kisten drie soorten poolingnetwerken: IPP Logipal, PAKi Logistics en PRS Return System.



De productielocatie van Pooling Partners in Espel is gespecialiseerd in de productie van houten kisten voor de agrarische sector. Deze kisten vinden hun weg in de landbouw, fruitteelt en bloembollenteelt. Pooling Partners heeft de mogelijkheid om de volgende kistmodellen te leveren; Naus, Halbertsma, Polder en Dřewo. De kisten kunnen compleet afgemonteerd worden in Espel en tevens is er de mogelijkheid om de kist in 5 prefab onderdelen te leveren. Dit geeft een grote besparing op de transportkosten. Pooling Partners heeft een gespecialiseerd team om de kisten op locatie van de klant te assembleren. De klant kan er ook voor kiezen om de kisten zelf te assembleren.

Pooling Partners is een exponent van de circulaire economie. Het bedrijf stimuleert recuperatie, herstel en continu hergebruik van gestandaardiseerde en maatwerk pallets en kisten in efficiënte en duurzame poolingssystemen. Pooling Partners ondersteunt ecologisch verantwoorde bosbouw en produceert en repareert per jaar meer dan 20 miljoen pallets en bijna 100 duizend kisten van PEFC™ of FSC® gecertificeerd hout.

De onderneming heeft een jaaromzet van circa 300 miljoen euro en zo'n 800 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Betuwe.

Meer informatie:
Pooling Partners
Patrick Goosens
T +31(0)527-651346
E: p.goosens@poolingpartners.com
www.poolingpartners.com

Publicatiedatum: