Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fred Schra neemt afscheid

Teams Omnivent en MB Koeltechniek bundelen krachten

Omnivent Techniek en MB Koeltechniek, al jaren partners binnen de Omnivent Groep, hebben ervoor gekozen de krachten van de verkooporganisaties te bundelen. "Met de gebundelde kennis en expertise bieden de organisaties effectief, professioneel en compleet advies en begeleiding, waar akkerbouwers de vruchten van plukken", laat de organisatie in een mail aan haar relaties weten.

De bundeling van krachten wordt direct zichtbaar in de persoon van Cor van Maanen. Hij is gestart als area sales manager in regio Noord. Cor is een oude bekende van Omnivent en heeft ruime ervaring in het adviseren van klanten op het gebied van ventilatie- en koeltechniek. Cor van Maanen, mob: 06 20 97 38 25.

Vanaf 31 mei 2016 scheiden na 11 jaar de wegen van Omnivent en Fred Schra. "Ik wil u bedanken voor het prettige contact en het vertrouwen tijdens mijn werk als commercieel technisch adviseur. Er ligt een nieuwe uitdaging voor me bij de firma Van Engelen in Swifterbant. In de komende periode draag ik mijn werkzaamheden over aan Cor van Maanen. Door zijn ruime ervaring op het gebied van ventilatie- en koeltechniek ben ik ervan overtuigd dat Cor u de hoogstaande kennis en service zal bieden die u van Omnivent gewend bent!"


 
Publicatiedatum: