Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe DAF voor Quik's Potatoes

DAF leverde onlangs een nieuwe vrachtwagen af bij Quik's Potatoes. De DAF XF 460 FTG is geleverd door DAF-dealer Van Hooft bedrijfswagens in Den Bosch en uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van de aardappelverwerker. "Voor het eerst sinds dertig jaar hebben we weer gekozen voor DAF," aldus directielid Gerrit Oomen. "En die hebben we gelijk ook onze nieuwe huisstijl gegeven."



In de ochtenduren halen de trekker-opleggercombinaties de aardappelen op bij de telers. Het gaat om vrachten van 35.000 kg met allerlei vroege en late aardappelrassen. Die worden afgeleverd bij het bedrijf in Hedel om te worden gewassen, verwerkt en verpakt. Aansluitend leveren de vrachtauto's de verpakte aardappelen en aardappelproducten af bij distributiecentra van supermarkten en bij foodbedrijven in de Benelux en Duitsland.

De sinds kort ingezette DAF XF 460 is voorzien van een Super Space Cab-cabine, een geautomatiseerde AS tronic-transmissie en een versterkte MX-motorrem. Het interieur is een lust voor het oog dankzij de lederen bekleding in de kleur Copper Brown. Aan de buitenkant valt de trekker op door de blauwe kleurstelling met de grote letter Q, de nieuwe huisstijl van Quik's. Cornering lights, verstralers op het dak, verchroomde luchthoorns, ledverlichting en aluminium wielen maken het fraaie aanzicht compleet.

Bron: DAF
Publicatiedatum: