Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Linpac presenteert verpakkingen voor de toekomst

"Verkoop van convenience komende twee jaar +5,3%"

Voor retailers en producenten van levensmiddelen presenteert verpakkingsfabrikant Linpac op de Empack het nieuwe Freshware assortiment. Sales Manager NW Europa Freshware bij Linpac, Robin Schiphorst: "De verkoop van convenience food in Europa wordt verondersteld met 5,3 procent te groeien in de komende twee jaar. Ons uitgebreide Freshware assortiment speelt in op deze toenemende vraag naar voeding die onderweg, of na een minimale bereiding, kan worden gegeten. Linpac werkt nauw samen met bestaande en toekomstige klanten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan deze groeiende behoefte."

Geventileerd deksel
Het Freshware assortiment bestaat uit tal van innovatieve verpakkingsoplossingen voor o.a. vers gesneden fruit, salades, vleessnacks, olijven, antipasti, tapas, noten etc. Bezoekers aan de Empack kunnen ook de nieuwe serie Pyramid verpakkingen bekijken met een nieuw, conceptueel, geventileerd deksel voor het snelgroeiende marktsegment van groentesnacks.



Voedselveiligheid
De kristalheldere rPET verpakkingen worden gemaakt met behulp van maximaal 95% PCR (recyclaat na consumentengebruik ), dat door Linpac in eigen fabrieken is gereinigd, om de naleving van alle regelgeving voor de voedselveiligheid te garanderen.

Eco-footprint
De Freshware lijn is samen met het afval van standaardflessen volledig recyclebaar. Het gebruik van PCR in het productieproces vermindert bovendien de ecologische footprint met maximaal 40% in vergelijking met andere materialen. Naast de bestaande Freshware producten, beschikt Linpac ook over een eigen designafdeling voor het ontwikkelen van op maat gemaakte klantconcepten en –producten.

Linpac presenteert haar gehele portfolio aan verpakkingen op stand C103a

Kijk voor meer informatie op www.linpacpackaging.com.


Publicatiedatum: