Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote promotiecampagne Abate Fetel peer in Zuid-Afrika

De Zuid-Afrikaanse fruitleverancier Tru-Cape Fruit is een promotiecampagne gestart voor de Abate Fetel peer, die vanaf april weer in de Zuid-Afrikaanse supers ligt.

Op de best bekeken televisiekanalen zullen commercials te zien zijn waaraan een sms-actie verbonden is. Tru-Cape marketing-directeur Conrad Fick legt uit dat ze op deze manier hopen klanten naar de winkel te lokken. De actie sluit aan bij de proeverijen die op 34 verkooppunten door het hele land plaatsvinden en waar reclame voor gemaakt wordt via Facebook.

"We nodigen Tru-Cape klanten uit om naar één van de deelnemende verkooppunten te komen en daar een selfie te maken met hashtag Abate Fetel. Om deel te nemen, moeten zij de foto uploaden op de Tru-Cape Facebookpagina en TruSnack. De winnaar zal een iPad Air winnen voorzien van het Tru-Cape logo," legt Fick uit.

De campagne wil bovendien de klanten bereiken die niet naar de proeverijen komen. "We maken gebruik van de huidige trend om voedsel te fotograferen en te delen via social media. We vragen consumenten om Abate Fetel peren te kopen en receptideeën op te doen op onze Facebookpagina. Vervolgens kunnen zij een foto maken en deze samen met het recept uploaden op de Tru-cape Facebookpagina.
Tru-Cape heeft eveneens geïnvesteerd in productinformatie in de verpakkingen en receptenfolders op verkooppunten. 

Algemeen directeur Roelf Pienaar legt uit dat elk seizoen meer consumenten de veelzijdige Abate Fetel peer ontdekken. In tegenstelling tot veel andere rassen, hoeft de Abate Fetel thuis niet te rijpen maar kan de peer meteen gegeten worden. Wanneer hij langer rijpt, wordt het witte vruchtvlees echter nog sappiger. Volgens Pienaar spreekt het idee dat deze peer favoriet is in Italië de klant aan, evenals het feit dat het één van de oudste perenrassen is, daterend uit 1866.

Voor meer informatie:
Tru-Cape
Publicatiedatum: