Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groot Fresh Group neemt Gebrs. de Mooij Breda over

De Groot Fresh Group is constant bezig met ontwikkelingen in de markt. Het bedrijf heeft een mooie uitbreiding gevonden door de activiteiten en het pand van Gebrs. de Mooij Breda over te nemen. Hiermee vergroot Van Dommele het assortiment waardoor zij haar klanten nog beter kan bedienen.

Zowel het assortiment, het pand en de teams zullen vanaf 1 april 2016 worden samengevoegd. Het gaat hier alleen om Gebrs. de Mooij in Breda, niet in Rijnsburg. Tobias de Mooij zal het commerciële team van Van Dommele gaan versterken en ook aanspreekpunt blijven voor de huidige relaties van Gebrs. de Mooij Breda. De overige werknemers zullen verder in het bedrijf geïntegreerd worden. Voorlopig zullen de activiteiten ongewijzigd uitgevoerd blijven worden op de huidige locaties.

In de loop van het jaar zal een verbouwing plaats vinden waardoor de gewenste optimalisatie zal ontstaan. De twee panden worden samengevoegd tot één vestiging en deze zal opnieuw worden ingericht.

Voor meer informatie:
De Groot Fresh Group B.V.

Van Dommele B.V.
Gebrs. de Mooij Breda B.V.

Ben de Groot
Andries van den Bogert
Mobiel 06-20974798
Tobias de Mooij
Mobiel 06-52671611
Publicatiedatum: