Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lente opendeurdagen bij Claessens

Tholen - Bij groothandel Claessens in Antwerpen werden op maandag 21 en dinsdag 22 maart het nieuwe lente-gamma gepresenteerd. Diverse leveranciers hadden zich aangemeld en toonden daar hun verschillende producten. Dit is de tweede keer dat Claessens opendeurdagen organiseert. In oktober 2015 werden de herfst- en winterproducten uitgestald.

Klik hier voor de fotoreportage



Extra inspiratie
Guy Claessens vertelt dat ze al hun klanten hebben uitgenodigd om het assortiment te ontdekken en extra inspiratie te geven. "We vinden het belangrijk dat ons cliƫnteel weet wat we allemaal te bieden hebben en waar de producten vandaan komen." Op de parking van Claessens stonden de producten gepresenteerd op 150 m2. Op maandag was souschef van restaurant De Jonkman aanwezig en op dinsdag maakte de souschef van restaurant Boury gasten blij met heerlijke gerechten. Ook stonden er twee foodtrucks met een josper oven en big green eggs.

Natuurlijk waren de lente-producten asperges en aardbeien aanwezig. Asperges werden zelfs geschild door het Teboza-team met behulp van de aspergeschilmachine. "Daarnaast presenteerden we biogroenten, vergeten groenten en kruiden van verschillende telers. Ook waren er smoothies, zowel vers als diepvries, in groenten en fruitvarianten. Andere leveranciers die deelnamen aan het event waren: BelOrta met speciale producten, FME verse morille, Tomabel met speciale kruiden en slasoorten en leveranciers uit Rungis met minigroenten en andere specialiteiten."

www.groothandelclaessens.be