Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Domien Rodiers, Allnuts:

"Noten en gedroogd fruit is de perfecte combinatie met AGF"

Tholen - Een AGF-groothandelaar die ook een notenbedrijf heeft, is een unieke combinatie. Domien Rodiers van de gelijknamige groothandel nam enkele jaren geleden de stap om samen met Alco Kappé het bedrijf Allnuts op te starten. "Noten, zaden en gedroogd fruit zijn de perfecte combinatie met AGF. Het sluit mooi bij elkaar aan. Alle klanten van groothandel Rodiers zijn het hiermee eens en nemen ook producten van Allnuts bij ons af", vertelt Domien Rodiers.


Domien Rodiers (links) en Alco Kappé tijdens Tavola 2016.

Alles in eigen beheer
Alco Kappé, bedrijfsleider van Allnuts, heeft al ruim 20 jaar ervaring in de notenwereld. Hij geeft aan dat ze op dit moment zo'n 140 soorten en mixen op voorraad hebben. "We weten wat onze vaste klanten ongeveer afnemen, dus we zorgen ervoor dat ze de producten na bestelling binnen een dag in huis hebben. Daarbij willen we een totaalpakket aanbieden." Een groot voordeel van Allnuts is dat het bedrijf alles in eigen beheer heeft. "We hebben een magazijn waar onze stock staat en daarnaast doen we de in- en verkoop van de producten."


Een greep uit het assortiment.

Eigen merk

Allnuts heeft diverse afnemers en het product wordt grotendeels nog onder eigen merk verpakt, al neemt het aandeel private label langzaam toe. Alco vertelt dat kwaliteit bij Allnuts op nummer één staat. "Daarnaast is ons assortiment zeer uitgebreid en staat onze prijs in de juiste verhouding ten opzichte van de kwaliteit. Of je nu in januari of juni een product bij ons koopt, we leveren dezelfde kwaliteit."


Het bedrijf is bio-gecertificeerd.

Ook bio

Een deel van het notenassortiment van Allnuts is biologisch en het bedrijf is ook bio-gecertificeerd. "De vraag naar bio nam toe, dus hier speelden wij op in. De bio-verpakking is onderscheidend door haar groene kleur en de groene stip bij het logo." Domien ziet de toekomst van het bedrijf positief tegemoet. "Mensen gaan alleen maar gezonder eten en wij spelen op deze trend in met onze zaden, noten en gedroogde fruit. Wie groenten en fruit verkoopt, moet deze producten ook aanbieden, je kunt er bijna niet meer omheen. Ook consumenten kunnen onze producten rechtstreeks bestellen via onze webshop."

Voor meer informatie:
Alco Kappé
Allnuts bvba
Industrieweg 1038
B-3540 Herk-de-stad
T: +32-495 798742
F: +32-(0)1196 0998
info@allnuts.be
www.allnuts.be