Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euro West behaalt wederom BRC, IFS en Skal certificaten

In de eerste twee maanden van 2016 heeft het Poeldijkse verpakkingsbedrijf Euro West verschillende voedselveiligheidsaudits afgerond. Halverwege januari werd de gecombineerde BRC en IFS audit uitgevoerd door ISACert, waarbij de huidige certificatieniveaus werden behouden (BRC A-niveau en IFS Higher Level met een percentage van 98,87%).



In februari werd vervolgens de biologische certificering van Skal onder de loep genomen in de audit die werd uitgevoerd door Control Union. Ook het Skal certificaat werd weer met een jaar verlengd, waardoor Euro West tot 31 december 2017 is voorzien van het certificaat om biologische producten te mogen verpakken.

Euro West is trots op het feit dat het alweer vele jaren gecertificeerd is op het gebied van voedselveiligheid. De verschillende normen op het gebied van hygiƫne en voedselveiligheid vormen een goede richtlijn om te komen tot een voedselveilig product, iets wat in de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden in de voedselverwerkingsindustrie.

De Poeldijkse verpakker biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om groente en fruit te laten verpakken in flowpack-, seal-, clafnet-, foodtainer- en netverpakkingen, maar is het ook mogelijk om producten te laten ompakken, stickeren of uitsorteren.

Meer informatie:
Euro West
E: info@euro-west.nl
T: 0174-246268
Publicatiedatum: