Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bolzano, 24-26 november

ItaliŽ: Interpoma 2016 in Bolzana

In 1998 werd de internationale appelbeurs Interpoma voor het eerst gehouden. Dit jaar viert het tweejaarlijkse evenement z'n tiende editie. De beurs keert van 24 tot 26 november terug naar Fiera Bolzano en zal voor deze speciale gelegenheid nog groter zijn met vier hallen van 25.000 vierkante meter. Er worden bezoekers uit minstens 70 landen verwacht.

Het hoogtepunt van het evenement is de conferentie, die zal plaatsvinden in de ochtenden van de drie dagen durende beurs. Belangrijke sprekers uit verschillende appelproductiegebieden ter wereld zullen het woord voeren en deskundigen zullen opinies en kennis uitwisselen over en voor de toekomst van de sector. Er zullen ook nieuwe rassen worden gepresenteerd door belangrijke onderzoekscentra als Laimburg en San Michele all'Adige.

Interpoma 2016 zal de beursbezoekers educatieve rondleidingen aanbieden: elke dag zullen er twee of drie bezoeken worden georganiseerd aan verschillende locaties in Bolzano om exploitanten kennis te laten maken met de productiemethodes daar. Ook kunnen bezoekers de opslag van appelen in Zuid-Tirol bekijken. Gasten kunnen de rondleidingen online boeken op de website van het evenement.

Om Interpoma's tiende verjaardag te vieren, betrekt de organisatie van de handelsbeurs dit jaar ook de stad Bolzano bij de beurs. Samen organiseren ze initiatieven en evenementen die gericht zijn op appelen voor een gevarieerd en internationaal publiek.

Thomas Mur, sinds 1 september 2015 de manager van Fiera Bolzano: "Interpoma is Fiera Bolzano's echte trots. Met elke editie is de beurs nog weer succesvoller en inmiddels is het uitgegroeid tot het wereldwijd belangrijkste evenement in deze sector. Kijkend naar de toekomst zie ik een nog grotere groei en nog meer ontwikkelingspotentieel voor deze beurs."

Voor meer informatie:

Publicatiedatum: 15-2-2016

  

Reacties:


Hello,
When is the next bolzano beurs?
Greatings
Torfs Conny , Leuvensestraat 11 Diest BelgiŽ - 29-12-2016 11:39:30


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: