Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
samen kiwi's vermarkten in Thailand, Cambodja, Myanmar en Laos

Zespri en T&G gaan samenwerken

Tijdens de Fruit Logistica tekenden Zespri en T&G een Memorandum van Overeenstemming (MOU). Hiermee bevestigden ze de intentie om samen te gaan werken en nieuwe waarde toe te voegen voor hun telers en aandeelhouders. Peter McBride van Zespri en Klaus Jozef Lutz waren beiden aanwezig voor de ondertekening in de stand van Zespri.


Peter McBride (links) and Klaus Josef Lutz (rechts)

Lutz legt uit dat twee grote Nieuw-Zeelandse fruittelers samenwerken er meer marktkansen worden gecreƫerd. "Dit is een positieve samenwerking tussen twee grote exporteurs. Beide bedrijven leveren een belangrijke bijdrage aan de Nieuw-Zeelandse economie en leveren bekende merken in de sector. McBride vult aan: "Deze nieuwe samenwerking toont intenties om onze sterkten te bundelen en samen te groeien.

Beide bedrijven gaan samenwerken om 1 miljoen dozen Zespri-kiwi's te verkopen in Thailand, Cambodja, Myanmar en Laos in seizoen 2016. Ook wordt er samengewerkt om Jazz en Envy in meerdere landen en regio's te promoten.


Publicatiedatum: