Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Home of Quality

"Hoogstraten" becomes "Hoogstraten"

Veiling Hoogstraten cv maakt vandaag haar nieuwe logo bekend. Het beeldmerk toont een blad waarbij de nerven de letter H vormen als verwijzing naar Hoogstraten. Het nieuwe logo is een vertaling van een strategische reflectie op het merk, waarbij de persoonlijkheid en essentie van het merk scherper gesteld werden. Meer dan ooit wil de coöperatie een kwaliteitsreferentie zijn en een expert in groenten en fruit. Het nieuwe beeldmerk toont het merk Hoogstraten als betrouwbare partner binnen de sector. De grafische eenvoud van het logo zorgt voor een optimale inzetbaarheid.

Samen met het nieuwe logo verandert ook de naam naar Coöperatie Hoogstraten cv. Het opvoeren van "coöperatie" in de naamgeving verwijst naar een duidelijke strategie die gericht is op een bundeling van het aanbod met ruimte voor individueel ondernemerschap. Hiermee wordt het belang van onderlinge samenwerking in een steeds veranderend ondernemersklimaat onderstreept.

De invloeden van globalisering en internationalisering zijn steeds meer voelbaar. De afzetmarkt verandert voortdurend. Met Europa als actieradius zetten we Hoogstraten vanaf nu in de markt als corporate brand. Het succesverhaal van de aardbeien wordt doorgetrokken naar alle producten binnen de coöperatie. Aangezien we een filosofie cultiveren waarin kwaliteit en voedselveiligheid centraal staan, blijven we vasthouden aan de kwaliteitslabels Flandria voor de groenten en Hoogstraten voor het zachtfruit.

De verandering maakt onderdeel uit van een herdefiniëring van ons merkenbeleid. Als vertegenwoordiging van alle telers is de raad van bestuur vanaf het begin zeer betrokken geweest. Tijdens een intensief traject werden de identiteit en kernwaarden van de coöperatie hernoemd. Coöperatie Hoogstraten cv vertaalt het coöperatief gedachtegoed dagelijks naar haar kernwaarden: vertrouwen, expertise, passie, gezondheid en klantgerichtheid. Die waarden krijgen vorm in een nieuwe, frisse en eigentijdse huisstijl.

 
Het beeldmerk toont een blad waarbij de nerven de letter H vormen. De dynamische vorm en curve van het logo refereren naar de open attitude van Hoogstraten, dit in frisse en natuurlijke kleuren. Het letterlogo is functioneel en modern waardoor het een eenheid vormt met het afgeronde beeldmerk.

De officiële kick-off vindt plaats van 3 tot 5 februari op Fruit Logistica in Berlijn. U bent van harte welkom op onze stand B-08 in hal 6.2 om de nieuwe wereld van Hoogstraten te ontdekken. Wij kijken er alvast naar uit om u te ontmoeten.

Meer informatie op www.hoogstraten.eu
 
Publicatiedatum: