Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verpakking beschermt blauwe bessen tegen temperatuurswisselingen

Naast hun standaard blauwebessenverpakking, die de versheid van het fruit tijdens het distributieproces aanzienlijk verlengt, heeft StePac's R&D team ook een unieke Xtend verpakking ontwikkeld om het fruit te beschermen tegen grote temperatuurswisselingen. 

"De toenemende wereldwijde vraag naar blauwe bessen maakte het noodzakelijk om te zoeken naar verpakkingen, die de versheid van het fruit garanderen onder alle mogelijke omstandigheden. We zijn erg blij om onze baanbrekende verpakkingsoplossingen te kunnen presenteren en zo tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze klanten," vertelt Gary Ward, manager technische ontwikkeling. "We kijken er naar uit om onze klanten te ontmoeten op Fruit Logistica waar wij de voordelen van onze Xtend producten nader toe kunnen lichten."



Voor StePac zal het de eerste aanwezigheid op Fruit Logistica zijn sinds het in mei 2015 door Johnson Matthey werd overgenomen. "We beschouwen dit als een ideaal platform om de kansen die deze samenwerking ons biedt, te presenteren, met name vanwege de toepassing van Johnson Matthey technologieën bij de ontwikkeling van onze verpakkingsproducten," aldus Rani Kadosh, marketingdirecteur van StePac.

Bezoek hen op Fruit Logistica in Berlijn, van 3 tot 5 februari, Hal B, Stand D-08


Voor meer informatie: info@stepac.com

Publicatiedatum: