Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Primeur van Sigfrido Fruit

's Werelds eerste app voor mango's en avocado's

Sigfrido Fruit introduceert als 's werelds eerste een mobiele app, die enkel en alleen is gericht op mango's en avocado's. De app, reeds beschikbaar in Google Play Store en iOS App Store, biedt een breed scala aan foto's, video's en recepten. De content is direct verbonden met social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. 



"Wij geloven dat deze app een zeer innovatieve manier is om avocado's en mango's dichter bij de consumenten over de hele wereld te brengen, terwijl het Sigfrido-merk als een symbool van kwaliteit en vertrouwen bekendheid wint," stelt Sigfrido Molina, manager van Sigfrido Fruit.

Met zijn eigen velden aan de Spaanse Costa Tropical en import uit landen als Peru, Chili, Mexico, Ecuador en Colombia is Sigfrido 365 dagen per jaar een specialist in de verkoop van mango's en avocado's.



"Iemand moest deze stap te zetten. Ik denk dat het essentieel is voor nieuwe technologieën om een ​​grotere rol te spelen in deze sector, zodat de ontwikkeling blijft doorgaan en de erkenning krijgt die het verdient," aldus Sigfrido Molina.

Voor meer informatie:
Sigfrido Molina
Sigfrido, S.L.U.
T: +34 951 919 944
M: +34 653753694
sigfrido@sigfridofruit.com
www.sigfridofruit.com
Publicatiedatum: